Byens bursdag!

Fredag 23. juni braker det løs med Bøljer i by’n for andre året på rad.

Visste du at 23. juni ikke bare er Sankthansaften i byen vår, men også byens bursdag? Bli med på markeringen og den offisielle åpningen av programmet kl. 12.00 i Kurbadhagen, der 6 nye gründerstjerner skal hedres med ordfører Bjørn Ole Gleditsch og primus motor og daglig leder ved Gründeriet Benedicte Eian Iversen i spissen. Selve gründerstjernene avdukes utenfor Gründeriet i Dronningensgate kl. 13.30.

Både Christian Radich (kl. 12-14) og Southern Actor (kl. 11-15) har åpent skip der alle interesserte kan oppleve disse to flotte fartøyene.

Nordre Skur og Ballast, eller kystlagskoret, har et klart maritimt preg. På fredag hyller de Sandefjords unike Sankthans-tradisjoner med en konsert ved ankeret ved Pir 4 på brygga fra kl. 17.

Det blir båtkortesje i Sandefjordsfjorden på Sankthansaften også i år. Det er lange tradisjoner for båtkortesje Sankthansaften i Sandefjord, og i år er det også mulig å bli med  Christian Radich i båtkortesjen og fortsette med et herlig midtsommercruise samme kveld.

Hvis du foretrekker å feire Sankthansaften på land er det mulig å nyte kvelden på en av de flotte brygge- restaurantene eller i Kurbadhagen. I Kurbadhagen blir det DJ fra kl. 17 og mulighet for å bestille bord og tapas fra kl. 19 og konsert: På Grensen til Allsang fra kl.20-23.

Se hele programmet HER eller følg oss på Facebook for oppdatert informasjon!

Initiativtagere til Bøljer i by’n er Sandefjord Byen Vår AS, Sandefjord Håndverk og Industriforening, Hvaltorvet, Visit Vestfold og Tenk Sandefjord. Målsettingen er at arrangementer skal bli et årlig arrangement som folk snakker om, gleder seg til og ønsker å delta i.  Festen ble arrangert for første gang i 2022.