Fri yoga for hele by’n

Bli med å lage YOGA- Bøljer i by’n sammen med Bedriftsidretten i Vestfold! 🧘🌿🧘‍♂️🌿

Meld deg på linken nederst for å bli med på gratis sommeryoga i Badeparken lørdag 25. juni kl. 10.00. Alle er hjertelig velkommen!

Dette blir en lettere fysisk yogaklasse som passer for alle. Timen består av enkle dynamiske yogaøvelser i rolig tempo med fokus på pust og indre styrke. Timen holdes av dyktige Line Berntsen.

Yoga er en fysisk og mental treningsform, som søker å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel. Yoga består hovedsakelig av ulike fysiske stillinger, pusteøvelser, meditasjon, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Yoga styrker kjernemuskulatur, forbedrer balanse, holdning og musklene blir smidige og sterke.

Kjernemuskelatur benyttes i alle stående posisjoner i yoga, så vel som i dagliglivet. Trening av kjernemuskelatur fører til bedre kontroll av musklene i hofte, bekken og ryggsølye, som igjen gir bedre posisjonering av ledd og muskulatur. Dette er med på å forebygge skader eller som en del av opptrening etter skade. Gjennom øvelsene bygger du opp styrke og utholdenhet, f.eks. i stående possisjoner. Ved å holde stillingene over en viss tid vil spenninger i muskel og bindevev gradvis slippe. Dette vil bidra til en bedre og dypere pust, noe som igjen påvirker din fysiske så vel som din mentale helse. Et friminutt fra hverdagens stress.

Hva trenger du av utstyr? Ta med egen matte. Kle deg i tøy du føler deg komfortabel i. Ta gjerne med teppe.

Pris: Gratis for alle å delta.

Værforbehold: Økten avlyses ved dårlig vær.

Sted: Badeparken, Sandefjord

Oppmøte: kl. 10.00

Meld deg på her 👉bbik.hoopla.no/sales/1656770450