Sandefjord – en by med stort hjerte og mange initiativ

Initiativtagere til Bøljer i by’n er Sandefjord Byen Vår, Sandefjord Håndverk og Industriforening, Hvaltorvet, Visit Vestfold og Tenk Sandefjord. Målsettingen er at arrangementer skal bli et årlig arrangement som folk snakker om, gleder seg til og ønsker å delta i.  Festen ble arrangert for første gang i 2022.

Arrangementet skal ha tilbud for både liten og stor og i størst mulig grad treffe mangfoldet i befolkningen. Vi ønsker mest mulig aktivitet fra flest mulig, og det er særlig et ønske om å engasjere det store mangfoldet frivilligheten har å by på. Fra byens historiske røtter og brede kulturliv til barn, ungdom og alle som jobber med en aktiv fritid. Vi vil skape liv i sentrum, på brygga og gjerne i sjøen.

Vi ønsker å skape et fullstappet og mangfoldig program.  Meld gjerne inn aktiviteter til prosjektleder. Da får vi lagt det inn i programmet.

Tema for årets fest er sjø og skjærgård. Hvis det er aktivitet som bygger opp under temaet «sjø og skjærgård» er det fint, men dette er en åpen og inkluderende byfest der alle som vil glede andre kan ta del.

Prosjektgruppen

Inger Elisabeth Teien og Tone Lindstad, Sandefjord Byen Vår
Geir Ellefsen og Malin Ramberg, Hvaltorvet
Ellen Larsen, Visit Vestfold
Hanne Marie Pedersen, Tenk Sandefjord
Joachim Aarøe, Sandefjord Håndverks- & Industriforening

Prosjektleder:
Gillian Hockly
E-post: boljeribyn@gmail.com
Tlf.: 97418334

By O’hoi!