Vannaktiviteter for hele familien!

Søndag 25.6 kl. 11-14
Hesteskoen, Sandefjord (på nedsiden av Scandic Park Hotel)

Se opp for Bøljer i by’n flaggene!

Bøljer i By’n byr på en dag med gratis vannaktiviteter for hele familien i Sandefjord søndag 25. juni! Denne spennende begivenheten gir deg muligheten til å prøve kajakkpadling, dykking, SUP og mye mer, alt uten kostnad. Det er en flott mulighet til å utforske vannets verden og oppleve spenningen ved ulike vannsportaktiviteter.

Enten du er nybegynner eller har erfaring med vannsport, er det noe for alle. Ta med familien din og tilbring en dag ved vannet, der dere kan utforske og prøve ulike aktiviteter sammen.

Kajakkpadling er en fantastisk måte å komme nær naturen på og oppleve det vakre kystlandskapet i Sandefjord. Lurer du om kajakkpadling er noe for deg? Den erfarne instruktøren, Tine Raisbæk fra Kajakkpadling.no vil være til stede for å veilede deg og gi deg en trygg og morsom opplevelse.

Hvis du er nysgjerrig på hva som skjuler seg under overflaten, kan dykking være noe for deg. Utforsk undervannsverdenen og oppdag en helt ny dimensjon av naturen. Instruktører vil gi deg en innføring i dykkingens grunnleggende prinsipper og veilede deg gjennom hele opplevelsen.

Stand-up paddleboarding (SUP) er en annen populær aktivitet som passer for alle aldre. Balanserende på et brett og padlende gjennom vannet, får du en flott treningsøkt samtidig som du kan nyte den vakre naturen rundt deg. Instruktører vil være der for å hjelpe deg med å lære de riktige teknikkene og sørge for at du føler deg komfortabel på brettet.

I tillegg til disse hovedaktivitetene vil det også være andre vannrelaterte aktiviteter for hele familien.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Ta med badetøy, solkrem og et smil, og gjør deg klar for en dag med vannaktiviteter moro og eventyr.

Så sett av søndag 25. juni for en uforglemmelig opplevelse med gratis vannaktiviteter for hele familien ved Hesteskoen i Sandefjord. Se etter våre Bøljer i By’n beachflags! Dette er en flott mulighet til å prøve nye ting, utfordre deg selv og skape minner som vil vare livet ut. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å bli kjent med vannets magi og glede deg over en dag ved sjøen!

OB! Det er viktig at foreldre har oppsyn med egne barn. Ta gjerne med redningsvest.

Arrangementet er en del av Bøljer i By’n programmet og gjennomføres i samarbeid med Kajakkpaddling.no, ØyGøy, Sandefjord Dykkeklubb og Reefside Adventures!